UNIS Flyers ontving een bericht van Anneke Bijlsma – van Grieken waarin ze de vele betrokkenen bij ijshockeyclub UNIS Flyers bedankt voor de steun en het medeleven die zij ontving na het overlijden van haar man Frans Bijlsma. Frans Bijlsma is op 84-jarige leeftijd overleden. Samen met zijn broer Freek was hij in 1967 een van de grondleggers van IJshockeyclub Thialf. Het begin van een lange ijshockeygeschiedenis. Hieronder het bericht: 

Bedankt!!! En tot ziens!!!

Op 11 juni 2020 is mijn man , Frans Bijlsma, overleden.

Hij is samen met zijn broer Freek destijds oprichter geweest van het ijshockey in Thialf.

Sinds de benoeming tot erelid van de ijshockeyclub de Flyers, tijdens de jubileumwedstrijd tegen Amsterdam, heeft Frans Bijlsma geen thuiswedstrijd meer gemist. Vanuit de club is er altijd voor een mooie zitplaats gezorgd. Het bezoek aan de wedstrijden heeft Frans goed gedaan en gaf hem een boost. Hij genoot van de wedstrijden en volgde ze tot in detail.

De vele blijken van medeleven bij zijn overlijden hebben ons dan ook heel goed gedaan. Zoals van de leden van vroeger, de huidige fans, en dat waren er heel veel, bestuur, medewerkers en horeca personeel. Soms kwamen de berichten uit zeer onverwachte hoek.

Via deze weg heel hartelijk bedankt.
Wij blijven fans, en zodra er weer wedstrijden gespeeld kunnen worden, hopen wij iedereen weer te zien in de ijshockeyhal.

Anneke Bijlsma van Grieken, Anka Wilmes en Els Goezinnen.

Lees ook: Mede-oprichter Flyers Frans Bijlsma overleden

*Foto is genomen voor aangescherpte corona-richtlijnen RIVM.

Deel dit bericht