Komend seizoen zal de ervaren aanvaller Marco Postma niet het shirt van UNIS Flyers dragen. Met het oog op de toekomst heeft de club de keuze gemaakt om de selectie in te gaan richten voor de langere termijn. Marco Postma zal actief blijven als speler en heeft inmiddels een nieuw contract getekend in de BeNe-League.

De 35-jarige forward van UNIS Flyers maakt de overstap naar Microz Eaters Limburg. Afgelopen seizoen kwam Marco Postma in totaal tot 48 wedstrijden voor UNIS Flyers, waarin hij 20 goals maakte en 97 assists leverde. De in Leeuwarden geboren aanvaller speelde in totaal drie periodes voor UNIS Flyers.

In het seizoen 2001-2002 begon Marco Postma zijn eerste ijshockeyperiode bij Flyers en speelde maar liefst zeven seizoenen in Thialf. Daarna maakte hij een uitstapje naar Devils Nijmegen, waarna Postma weer terugkeerde bij Flyers. Echter duurde die periode maar kort, en stapte hij over naar Ratinger Ice Aliens in Duitsland. Vervolgens kwam Postma nog drie seizoenen uit voor HYS Hokij Den Haag. In de afgelopen vijf seizoenen kwam Marco Postma uit voor UNIS Flyers, waarmee hij in het seizoen 2016-2017 kampioen werd van de BeNe-League.

UNIS Flyers bedankt Marco Postma voor zijn inzet voor de club, zowel op als buiten het ijs. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht