Sponsormogelijkheden

Met inmiddels 13 bekertitels, 10 landskampioenschappen en vele andere nationale en internationale prijzen is Flyers één van de meest succesvolle ijshockeyclubs in Nederland. Van de 32 seizoenen die Flyers op het hoogste niveau speelde na 1983, werden de playoffs 29 keer (!) gehaald. Er zijn weinig ijshockeyclubs op de wereld die een dergelijke statistiek kunnen overleggen. Sinds 1967 is Flyers een begrip in Heerenveen en in het Nederlandse ijshockey. Met 13 Bekertitels, 10 Landskampioenschappen, een BeNe-League titel en de Ron Berteling schaal op zak is het één van de meest succesvolle sportteams in Friesland. De thuisbasis van UNIS Flyers is het roemruchte Thialf.

Reikwijdte in heel Noord-Nederland

UNIS Flyers is bekend in heel Nederland. Veel mensen zijn wel eens bij ‘ons’ ijshockey geweest, kan over deze ervaring vertellen en volgt de club wel via internet, de krant of de regionale omroep. De club kenmerkt zich door een grote achterban in Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder en de kop van Overijssel. Waar we trots op zijn, is de trouwe supportersschare. Gemiddeld zitten er per wedstrijd 1.834 toeschouwers op de tribune. In de play offs loopt dit aantal op tot ruim 3.000. Tijdens de finale van het landskampioenschap in 2020 waren we zelfs uitverkocht! Het gezang en trommels van onze fans vanaf de tribune zorgen voor een goede sfeer en energie bij de spelers van UNIS Flyers. Naast het voetbal is ijshockey het meest bezochte wekelijkse evenement in Heerenveen.

Grote groei op social media

De naamsbekendheid is enorm. Als club zijn wij ontzettend trots om te vermelden dat de Social media-kanalen nog steeds ontzettend groeiende zijn. Op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter tellen we al meer dan 13.000 volgers! Daarnaast zijn we ook actief op YouTube wat jaarlijks zo’n 100.000 kijkers oplevert die (live) naar onze wedstrijden kijken. Ieder jaar zien we ons bereik via social media stijgen.

Lees alles in onze sponsorbrochure 23/24

Uw voordelen:

 • Uw bedrijf of merk in beeld;
 • Vergroten van regionale en landelijke bekendheid;
 • Kom in contact met uw doelgroep;
 • Presenteer uw bedrijf in het bekendste ijsstadion van de wereld;
 • Geniet van de ontspannen sfeer in de Business Lounge.

U geniet ondermeer van:

 • Toegang tot álle thuiswedstrijden van UNIS Flyers (BeNe-League wedstrijden; Bekerwedstrijden en de Ron Bertelingschaal), exclusief evenementen die door IJshockey Nederland worden georganiseerd;
 • Business seats op de zakelijke tribune;
 • Eén gratis parkeerplaats per twee business seats;
 • Toegang tot de sfeervolle Business Club;
 • Twee maal per jaar een netwerkevenement met alle sponsoren van UNIS Flyers.

Lidmaatschap Business Club UNIS Flyers

De kosten voor het lidmaatschap van de Business Club UNIS Flyers bedragen:

 • Business Club Plus pakket
  • 4 Business seats
  • 2 parkeerkaarten
  • Boarding reclame TV positie
  • € 5.250 per seizoen

Download de sponsorbrochure

Download de sponsorbrochure 23/24 voor alle informatie over de businessclub en sponsormogelijkheden.

Schiet, scoor en win met ons!

Om te kunnen winnen op het ijs, moet je samenwerken. Dat geldt ook in het bedrijfsleven. Samenwerken is de sleutel tot succes. UNIS Flyers gaat altijd voor de winst. Daarom zijn wij altijd
op zoek naar partners die ons kunnen helpen het beste uit de club te halen. En wij kunnen u helpen om uw (organisatie)doel te bereiken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe mogelijkheden. Uw insteek als sponsor is leidend. Wij weten dat het kleinste detail kan helpen om het verschil te maken, waardoor we de winnende goal kunnen scoren!

Mocht u vragen, ideeën of suggesties hebben? Dan kunt u contact opnemen met Pieter Balstra, Bestuurslid Commerciële Zaken & Business Club.

Deel dit bericht