De door het kabinet aangekondigde maatregelen raken ook onze sport. UNIS Flyers volgt de richtlijnen en speelt de komende thuiswedstrijden zonder publiek. De wedstrijd zal rechtstreeks te zien zijn op Flyers Live TV.

De BeNe-league wedstrijd UNIS Flyers – Snackpoint Eaters Limburg begint morgen om 20.00 uur in Thialf. Er is geen toegang voor fans in verband met de overheidsmaatregelen die vanavond zijn bekend gemaakt. Via Flyers Live TV zal de wedstrijd  wel rechtstreeks te volgen zijn op internet. Daarnaast zal op onze sociale media kanalen een wedstrijdverslag zijn en zullen we korte video’s en foto’s delen.

Flyers Live TV

Alle seizoenkaarthouders en businessclubleden van de UNIS Flyers ontvangen een vouchercode om de wedstrijd te volgen via de livestream. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ticket te kopen voor de livestream als je geen seizoenkaarthouder bent van UNIS Flyers.

Ticket reeds gekocht

Heb je via VanPlan een ticket gekocht voor de wedstrijd morgen? Dan ontvang je een refund. De afhandeling wordt geregeld door onze partner VanPlan.

UNIS Flyers doet haar uiterste best om iedereen de mogelijkheid te bieden om de wedstrijd te volgen. Mocht je onverhoopt problemen ervaren of geen vouchercode ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Deel dit bericht