UNIS Flyers bereidt zich voor op de halve finale strijd tegen Snackpoint Eaters Limburg. De inzet is een finaleplaats voor het Nederlands kampioenschap, dat zondagmiddag wordt gespeeld in Den Haag –  en tegen Hijs Hokij Den Haag.

Woensdagavond, 28 februari om 20.30 uur valt de puck in Glanerbrook, Geleen. UNIS Flyers tegen Snackpoint Eaters Geleen. Twee teams die dit seizoen erg aan elkaar gewaagd zijn. Van de vier wedstrijden in de BeNe League wonnen allebei twee keer. In Geleen verloor UNIS Flyers twee keer (7-1 en 7-2). In Thialf was UNIS Flyers twee keer de sterkste (4-3 OT en 4-1).

Aan het begin van dit jaar werd in Geleen de finale voor de BeNe League Cup gespeeld. Ondanks een 3-0 voorsprong voor UNIS Flyers, trok uiteindelijk toch Snackpoint Eaters Limburg aan het langste eind: 4-3 OT.

Woensdagavond dus een nieuwe kans voor UNIS Flyers om succesvol te zijn in de strijd voor het Nederlands kampioenschap, met de halve finale tegen Snackpoint Eaters Limburg.

Tickets!

Woensdagavond 28 februari om 20.30 uur staat de halve finale van het Nederlands Kampioenschap op het programma. Dan gaat UNIS Flyers in Geleen de strijd aan met Snackpoint Eaters Limburg. Wil jij er woensdagavond bij zijn? Bestel dan je tickets online via de website van Eaters Limburg.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht