UNIS Flyers is trots om te mogen bekendmaken dat uitzendbureau Werktijd BV haar sponsorcontract met UNIS Flyers heeft  verlengd en opgewaardeerd naar Premium Partner voor het komende seizoen. De afgelopen seizoenen heeft Werktijd BV de werving en selectie van de gastvrouwen voor in de UNIS Flyers Business Club verzorgd.

Vanuit de vestigingen in zowel Heerenveen en Buitenpost streeft Werktijd BV naar de beste match tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Werktijd BV kenmerkt zich door het deskundige en persoonlijke contact met alle partners en de betrouwbare, Friese nuchterheid.

Pieter Balstra, Commerciel Bestuurslid van UNIS Flyers, is erkentelijk voor het vertrouwen van Werktijd BV in UNIS Flyers. “We werken al een aantal jaren tot grote tevredenheid samen met Werktijd BV. Komend seizoen zal Werktijd BV zichtbaar zijn op meerdere plekken rondom de ijshockeywedstrijden in Thialf. In meerdere activaties zal de connectie tussen UNIS Flyers en Werktijd BV duidelijk worden. Met deze verlenging kunnen we verder bouwen aan gemeenschappelijk succes.”

Deel dit bericht