Het seizoen voor UNIS Flyers komt steeds dichterbij. Het team van hoofdcoach Mike Nason is aan de derde week van de voorbereiding begonnen, en wil straks zo sterk als mogelijk aan het seizoen beginnen. Daarbij kunnen ze jou steun goed gebruiken! Ben jij ook hungry for hockey?

Door de huidige coronamaatregelen mag UNIS Flyers de ijshockeyhal voor 75% vullen met publiek. Omdat we geen 1,5 meter afstand hoeven bewaren, is een vaste zitplek wel verplicht. Wil jij je verzekeren van een goede zitplaats, zodat jij UNIS Flyers optimaal kunt aanmoedigen? Leg dan snel je plaats in de ijshockeyhal veilig! Koop hier je seizoenkaart!

Koop je losse tickets voor wedstrijden, dan is alleen nog de keuze uit de overgebleven zitplaatsen beschikbaar. Daardoor kan het misschien voorkomen dat jij op een plek komt te zitten, wat niet je eerste keuze zou zijn. Voorkom daarom deze teleurstelling, en stel nu alvast je zitplek zeker!

Verdere informatie over seizoenkaartverkoop

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl.

Toegang tot alle thuiswedstrijden

Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de oefencampagne, bekercompetitie, in de BeNe-league als ook de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop, mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen

Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Bestel vandaag nog een seizoenkaart, de eerste 100 seizoenkaarthouders krijgen namelijk een UNIS Flyers merchandise artikel cadeau. Tot snel in Thialf!

Deel dit bericht