Ieder jaar organiseert UNIS Flyers een wedstrijd die in het teken staat van een goed doel. Dit seizoen staat de wedstrijd tegen Chiefs Leuven in het teken van Verbonden Stilte. De stichting Verbonden Stilte is gekozen door Martijn Oosterwijk en zijn vriendin Shyfra. Zij verloren vorig jaar hun kindje Veerle na 32 weken zwangerschap. 

UNIS Flyers zal de wedstrijd tegen Chiefs Leuven spelen in speciaal ontworpen shirts. Deze shirts zullen na afloop van de wedstrijd tegen Chiefs Leuven in de Business Club worden geveild, om zodoende geld in te zamelen voor de stichting Verbonden Stilte. Deze veiling is uiteraard voor iedereen te bezoeken!

Verbonden Stilte

Verbonden Stilte heeft als missie om bij het overlijden van een jong kind de ouders een hart onder de riem te steken. Er wordt geprobeerd ouders te inspireren om, ondanks het enorme verdriet, het mooiste afscheid te organiseren. We hopen dat ouders blijven proosten op het leven van hun kindje, dat de geboortedag elk jaar wordt gevierd door een mooie naamslinger op te hangen, en dat ouders met kerst tóch de kerstboom opzetten met daarin een mooie houten kerstbal met de naam van hun kindje. Verbonden Stilte helpt hierbij en hoopt een lach op het gezicht van ouders te toveren.

Uit ervaring weet het team van Verbonden Stilte dat je als ouder van een overleden kindje vooral positiviteit en moois kunt gebruiken. Daarom kiest Verbonden Stilte voor een liefdevolle, hoopvolle en persoonlijke benadering.

Voor meer informatie, kijk ook op de website van Verbonden Stilte.

Doneren

Naast de opbrengst van de veiling en de verkoop van speciale pucks, is ook een donatie hartelijk welkom! Hiervoor is een speciale pagina opgetuigd. Wil je een donatie doen, klik dan hier.

Tickets

Wil je bij deze speciale wedstrijd aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk! Tickets koop je al in de voorverkoop via Ticketpoint! De wedstrijd tegen Chiefs Leuven start om 20.00 uur in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht