Aanstaande vrijdag staat het topduel in de BeNeleague tegen Hijs Hokij Den Haag voor UNIS Flyers op het programma. Eerder dit seizoen was Den Haag nog nipt te sterk voor UNIS Flyers in Thialf.  Zondag in de namiddag speelt UNIS Flyers in Thialf het laatste reguliere bekerduel. AHOUD Devils met o.a. voormalig Flyers Levi Houkes en Wesley Hendriks komt dan op bezoek.

Hijs Hokij Den Haag staat op dit moment op de vijfde plaats in de BeNe-league. In acht wedstrijden wist de ploeg van Chris Eimers zeven overwinningen te pakken en verloor het slechts één duel in totaal goed voor 20 punten. Dat zijn er twee minder dan UNIS Flyers. In tien wedstrijden pakte UNIS Flyers eveneens zeven overwinningen. “Het wordt één van de belangrijkste duels van dit seizoen. Door het verlies thuis, willen we nu de drie punten mee naar huis nemen. Den Haag zal vol uit de startblokken vertrekken. Aan ons om het spel te gaan dicteren en de intensiteit te bepalen”, geeft hoofdcoach Mike Nason de belangrijkheid van de wedstrijd aan.

De wedstrijden in Den Haag worden altijd druk wordt bezocht wat resulteert in een kolkende ambiance. Steevast ook een populaire wedstrijd onder fans van Flyers die meereizen met het team, wat zeer gewaardeerd wordt door het team. Nason: “Afgelopen seizoen moedigden onze fans ons keihard aan in Den Haag. Het uitvak was altijd druk daar. Voor de ploeg is het fijn dat we zo tijdens uitwedstrijden worden gesteund.”

In de namiddag op zondag sluit UNIS Flyers het reguliere bekerseizoen af met het duel tegen AHOUD Devils Nijmegen. De Nijmeegse ploeg laat afgelopen weken zien in een goede vorm te zijn. Ook al heeft UNIS Flyers zich reeds gekwalificeerd voor de halve finale van de Beker is zondag een belangrijke wedstrijd. “We gaan zondag voor de winst, zodat we bovenaan eindigen in de bekercompetitie. Dit geeft ons de rest van de bekercompetitie thuisvoordeel. Nijmegen is een niet te onderschatten ploeg. Aan ons om hen veel te laten schaatsen en zo het spel naar onze hand te zetten”, aldus Nason.

Tickets voor UNIS Flyers – AHOUD Devils bestel je hier.

Deel dit bericht