De voorverkoop van seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers gaat vrijdag van start. De eerste vier weken geldt een aantrekkelijk vroegboektarief voor zowel volwassenen als jeugd. Bij een seizoenkaart zijn alle reguliere en play-offs duels inbegrepen evenals de strijd om de Ron Bertelingschaal! 

Mis geen enkele thuiswedstrijd dit seizoen van UNIS Flyers in Thialf. Met de seizoenkaart voor 2018-2019 op zak ben jij er zeker van dat je alle spectaculaire goalie saves, harde body checks en schitterende goals van UNIS Flyers mee maakt. Seizoenkaarten zijn uitsluitend te bestellen via Ticketpoint. In September worden de seizoenkaarten hard copy uitgereikt. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Profiteer van het vroegboektarief

Tot zondag 17 juni 23:59 uur geldt het vroegboektarief. Tijdens de periode kost een seizoenkaart €135,- voor volwassenen en €55,- voor jeugd t/m 17 jaar. Bestellen kan via deze link!


Q&A

Q: Hoeveel wedstrijden zijn inbegrepen in mijn seizoenkaart?

A: Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers in Thialf zijn inbegrepen. Dit betekent dat een seizoenkaart geldig is voor alle oefenwedstrijden, de Ron Bertelingschaal, de Bekercompetitie en BeNe-league.

Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of BeNe-league, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Q: Op welke dagen speelt UNIS Flyers in Thialf?

A: De meeste wedstrijden zullen worden gespeeld op zaterdagavond. Een aantal wedstrijden wordt gehouden op vrijdagavond of zondagmiddag. Er bestaat een kleine kans dat er op dinsdagavond of woensdagavond wordt gespeeld.

Q: Kan ik ook een seizoenkaart kopen aan de kassa?

A: Nee, voor het seizoen 2018-2019 geldt dat seizoenkaarten uitsluitend te koop zijn via onze ticketingpartner Ticketpoint. Wil je hierover meer informatie ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@unisflyers.nl. Een reactie zal z.s.m. volgen.

Q:Geeft een seizoenkaart recht op een vaste zitplaats in het stadion?

A: Behalve in de Business Club zijn er geen zitplaatsen gereserveerd in Thialf. Een seizoenkaart geeft wel altijd recht op het bezoeken van de wedstrijden ook al is de wedstrijd uitverkocht.

Q: Welke activiteiten zijn er in Thialf tijdens ijshockeywedstrijden?

A: Rondom de wedstrijden zijn er verschillende activiteiten. Zo kan er voorafgaand aan een wedstrijd gegeten worden in Thialf. UNIS Flyers biedt hier samen met Thialf verschillende arrangementen aan zoals Mannen- en Vrouwenavond.

Tijdens de wedstrijden worden er verschillende pauzespellen georganiseerd waaraan fans mee kunnen doen.

Q: Welke voordelen heeft een seizoenkaart nog meer?

A: Seizoenkaarthouders maken gedurende het seizoen exclusief kans op leuke extra’s zoals gesigneerde merchandising of een fanshirt van een aantal spelers.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht