Gezamenlijk met Thialf geeft UNIS Flyers voor de Thialf Icehockey Cup vijf dagtickets weg en jij kunt deze winnen! Op vijf bekende plekken in Friesland zijn zonnebrillen verstopt. Elk zonnebril is goed voor één dagticket. Via de sociale media kanalen van UNIS Flyers zijn tips te verzamelen om zo de  zonnebrillen te vinden en uiteindelijk een dagticket te veroveren!

Eerste editie

Op zaterdag 1 september brandt de strijd om de eerste editie van de Thialf Icehockey Cup los. Om 17:00 uur spelen Fischtown Bremerhaven en Krefeld Pinguine tegen elkaar. De avondwedstrijd gaat tussen Team NL en Düsseldorfer EG. Op zondag spelen de verliezers om 13:30 uur de wedstrijd om het brons. Om 17:00 uur staat dan de finale gepland.

Winnen

Om kans te maken op de vijf dagtickets moet je een zonnebril ergens in Friesland vinden. Bij elke zonnebril hoort een code. Geef de code via een bericht aan UNIS Flyers door op Facebook. Klopt de code, dan win jij de dagkaart! Op Instagram, Facebook en Twitter geven wij hints weg die iets te maken hebben met de vindplaats. Zoeken maar!

Voorwaarden:

  • Per persoon is één dagticket te winnen.
  • Vinder moet de code doorgeven om het ticket te ontvangen.
  • UNIS Flyers behoudt zich het recht om de actie tussentijds te beëindigen.

 

 

Deel dit bericht