Viktor Nordemann heeft zijn contract bij UNIS Flyers verlengd. Daarmee begint de 24-jarige verdediger aan zijn zesde seizoen (inclusief Covid-jaar) bij de club waar hij inmiddels meer dan 100 wedstrijden achter zijn naam heeft staan.

,,Afgelopen seizoen hadden we een goed team, met veel jongere spelers. Helaas is het ons niet gelukt om een prijs te winnen,” blikt Viktor terug. De verdediger stond afgelopen seizoen tijdens alle wedstrijden op het ijs. Het contract met zijn oudere broer Jasper Nordemann werd eerder al verlengd.

Verwachtingen

De selectie kent met Jesse Barwell, Frankie Pucci, Bob Gerretsen, Ernesto Klem en Lowie en Tijs Vreys zes nieuwelingen. Naar het spelen met andere jongens kijkt Viktor uit: ,,Natuurlijk is het leuk om met nieuwe spelers te spelen. Belangrijk dat we in de eerste maand die jongens mee krijgen in hoe wij in Heerenveen spelen. Als dat lukt hebben we een heel goed team.”

Het seizoen

Met twee Duitse teams in de BeNe-League en een bekercompetitie met ploegen uit de Eredivisie is komend seizoen anders. Een goede ontwikkeling voor de competitie. ,,Het zijn altijd leuke wedstrijden tegen de Duitse teams (EC Die Baren 2016 e.V. en EG Diez Limburg). Wedstrijden die vaak dichtbij elkaar liggen. Ook de opzet voor de Beker van Nederland lijkt mij heel leuk. Vooral om andere teams in Nederland te zien en tegen te spelen,” besluit hij.

Aftellen

In Thialf zijn de voorbereidingen voor het leggen van de ijsvloer in volle gang. Eind augustus komen de eerste spelers aan in Heerenveen, de voorbereiding richting de oefenwedstrijden begint! Ben jij er al klaar voor ? Koop je seizoenkaart en mis geen enkele thuiswedstrijd.

Deel dit bericht