Gisteren meldden de spelers en staf zich in Thialf voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met zes nieuwe spelers is het team voor komend seizoen behoorlijk vernieuwd. Vanavond gaat UNIS Flyers voor het eerst het ijs op.

Gisteravond maakte de ploeg kennis met elkaar en was er de gelegenheid om alle uitrusting en off-ice kleren te passen. Vanavond zal ploeg – net zoals afgelopen seizoen gecoacht door Mike Nason en Jacco Landman – het ijs op gaan voor de eerste officiele training. De training begint vanaf 18:30 uur in Thialf.

Het team

In de selectie voor komend seizoen zijn naast de bekende spelers inmiddels ook zes nieuwe spelers vastgelegd. Het team ziet er als volgt uit:

Goalies: Martijn Oosterwijk (Nieuw, Visby/Roma), Jorrit Vos (Nieuw, Amsterdam Tigers).

Defence: Mark Hoekstra, Trevor Hunt,  Pippo Limnell Finocchiaro, Niek van der Meulen (Nieuw, EC Nordhorn), Viktor Nordemann, Niels van der Vossen, Kenny Welles.

Forwards: Aldo van Aalderen, Adam Bezak, Lars den Edel, Brent Janssen, Pim van der Meulen (Nieuw, Leeuwarden Capitals) Jasper Nordemann, Marc Nijland, Trevor Petersen (Nieuw, Brest), Dennis Sikma, Jord Smit (Nieuw, Limburg Eaters Geleen) Ronald Wurm.

De voorbereiding

Vanaf het begin gaat UNIS Flyers dit seizoen uitgedaagd worden. In het oefenprogamma zijn 6 wedstrijden opgenomen met daaronder vijf duels tegen Duitse clubs en een oefenduel tegen Hijs Hokij in Den Haag. Op vrijdag 13 september oefent UNIS Flyers in Thialf tegen Herford Ice Dragons. Het hele oefenprogramma vindt u hier.

Het wedstrijdschema

Komend seizoen komt UNIS Flyers uit in drie competities. Naast de gebruikelijke Bekercompetitie en de BeNe-League zal UNIS Flyers ook gaan strijden om de Inter Region Cup. In deze competitie nemen zes BeNe-League teams het op tegen zes teams uit de Duitse Regionaliga West. Op vrijdag 27 september begint UNIS Flyers aan het seizoen. Dan is Zoetermeer Panters de tegenstander in Thialf. Het hele wedstrijdprogramma vindt u unisflyers.nl.

Seizoenkaart

Kom jij UNIS Flyers komend seizoen aanmoedigen in Thialf? Voor € 160 kun je volgend seizoen de wedstrijden van UNIS Flyers bezoeken in Thialf. Voor jeugd tot en met 17 jaar is een seizoenkaart € 70. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht