Zes spelers en coach Mike Nason van UNIS Flyers spelen momenteel voor het Nederlands team in verschillende toernooien. Zo speelt Nederland U20 een WK in Groot Brittanië, en speelt het ‘grote’ Nederlands team een Olympisch Kwalificatie Toernooi in Tilburg. 

Nederland U20

Van UNIS Flyers is Tom Speel met Nederland U20 afgereisd naar Groot Brittanië. Nederland speelt daar vijf wedstrijden. Nederland verloor de eerste wedstrijd met 4-1 van Groot Brittanië, maar in de tweede wedstrijd herstelde Nederland zich. Er werd met 4-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van China. De derde wedstrijd ging verloren. Zuid-Korea was met 7-1 te sterk. In de vierde wedstrijd tegen Litouwen moest Nederland zich wederom gewonnen geven (6-2). Zondagmiddag om 14.00 uur speelt Nederland U20 de laatste wedstrijd tegen Spanje.

Nederland

In Tilburg werkt Nederland een OKT af. Met Mike Nason als assistent coach, en spelers Martijn Oosterwijk, Bob Gerretsen, Floris van Elten, Frits Doop en Jasper Nordemann is de inbreng van UNIS Flyers groot. Nederland begon het OKT tegen Georgië en won met 8-2. Een dag later trad Nederland aan tegen Thailand. Een record-score ontpopte zich en Nederland won met 23-1. Zondagmiddag om 16.00 uur speelt Nederland tegen Spanje. Ook de Spanjaarden wonnen de wedstrijden tegen Georgië en Thailand.

Eerstvolgende thuiswedstrijd UNIS Flyers

Kun je niet wachten tot de BeNe-League weer wordt hervat? Vrijdag 22 december 2023, om 20.30 uur speelt UNIS Flyers in Thialf tegen HYC Herentals. Moedig het team van coach Mike Nason aan en kom naar Thialf! Tickets kun je alvast aanschaffen via Ticketpoint. Tot vrijdagavond in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht