Komend zaterdag staat de wedstrijd in de BeNe-League tussen UNIS Flyers en Antwerp Phantoms in het teken van het Agrarisch Natuurfonds Fryslân. UNIS Flyers zal in speciale wedstrijdshirts gaan spelen. De benefietwedstrijd vloeit voort uit het maatschappelijk partnerschap dat UNIS Flyers en het Agrarisch Natuurfonds Fryslân hebben afgesloten. Door maatschappelijk partner van Agrarisch Natuurfonds Fryslân te zijn, wil UNIS Flyers haar betrokkenheid bij Fryslân en in het bijzonder met de natuur en de weidevogels laten zien.

Zware klus in Nijmegen

Maar voordat UNIS Flyers zaterdag tegen Antwerp Phantoms speelt, wacht eerst vrijdagavond de lastige uitwedstrijd in Nijmegen nog. Het wordt de vijfde ontmoeting tussen UNIS Flyers en Nijmegen Devils dit seizoen. Na de nederlaag afgelopen zondag verwacht Hoofdcoach Mike Nason dat de ploeg vrijdag zich hersteld van het verlies. “Geleen was zondag duidelijker gretiger voor de overwinning dan wij waren. Ook Nijmegen zal willen winnen om zo zich te plaatsen voor de BeNe-League play-offs. Ondanks dat ze laag op de ranglijst staan, hebben ze goede spelers in het team.”

Mooie avond in Thialf

Zaterdagavond is UNIS Flyers aan haar stand verplicht om de wedstrijd te winnen. Desondanks had de ploeg het lastig tegen Antwerpen in de uitwedstrijd. Na een 4-1 achterstand won UNIS Flyers uiteindelijk met 4-6. “We moeten vanaf het begin van de wedstrijd er direct vol in gaan. Ze hebben spelers die kunnen scoren en ze krijgen meer vertrouwen wanneer het lang gelijk op gaat. Het wordt een bijzondere avond en wij willen zorgen voor extra vreugde met een overwinning”, blikt Nason vooruit.

Tickets

Wil jij ook bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn? Bestel dan alvast online tickets voor de wedstrijd. Om 20:00 uur is de face-off in Thialf. Tickets zijn te bestellen op de website van Vanplan.nl.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht