UNIS Flyers is de playoffs voor de BeNe-League goed gestart. In de kwartfinale speelt het team van coach Mike Nason een best-of-three serie tegen Bulldogs Liège. In Luik won UNIS Flyers het eerste duel met 0-2. 

Vorig seizoen betekende de ontmoeting tussen UNIS Flyers en Bulldogs Liège de finale van de BeNe-League. Dit seizoen ontmoeten beide teams elkaar in de kwartfinale van de playoffs in de BeNe-League.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Luik. In de eerste periode gaat het gelijk op, maar wordt er niet gescoord. In de tweede periode weet UNIS Flyers wel het net van de Luikse tegenstander te vinden. Jesse Barwell schiet op de powerplay raak: 0-1.

Vervolgens duurt het tot diep in de derde periode totdat er weer een doelpunt wordt gescoord. Dit keer is het Kevin Bruijsten die de empty net weet te vinden (0-2), nadat Bulldogs Liège de goalie van het ijs heeft gehaald om met een extra speler de gelijkmaker te forceren. Dat betekende ook direct de einduitslag. UNIS Flyers start deze best-of-three serie dus met een 1-0 voorsprong.

Zondagavond om 19.00 uur speelt UNIS Flyers wedstrijd twee in de best-of-three serie. Bij winst beslist UNIS Flyers deze kwartfinale. Kom met z’n allen naar Thialf en steun UNIS Flyers in deze kwartfinale!

TypeDagDatumTijdstipThuisspelendUitspelendTickets
Kwartfinale playoffsZaterdag9 mrt 202420.30 uurBulldogs LiègeUNIS Flyers0-2
Kwartfinale playoffsZondag10 mrt 202419.00 uurUNIS FlyersBulldogs Liège1-4
Kwartfinale playoffsDinsdag12 mrt 202420.00 uurBulldogs LiègeUNIS Flyers

Tickets

Jij wilt hier bij zijn! Het moment van het jaar dat de prijzen worden verdeeld. De playoffs. De tijd van de mannen met baarden. Steun ons team! Kom naar Thialf en moedig het team aan! Breng je toeters en spandoeken mee! Vraag familie en vrienden om mee te gaan! Tickets kun je alvast kopen via Ticketpoint!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht