Na de nederlaag in Herentals wil UNIS Flyers zaterdag zich van haar beste kant laten zien. Tegenstander is LACO Eaters uit Geleen. Beide ploegen speelden dit seizoen al vier keer tegen elkaar. UNIS Flyers wist driemaal te winnen.

“We weten hoe Geleen speelt en kennen hun sterke punten. Ze zoeken actief de rebounds en zijn daarin gevaarlijk. De afgelopen wedstrijd in Geleen wisten we dit goed te pareren”, geeft Mike Nason aan.

In Geleen was UNIS Flyers met twee goals van zowel Adam Bezak als Pippo Limnell met 0-4 te sterk voor Eaters. De ploeg gecoacht door Andy Tenbult bezet de zesde plek op de ranglijst. Winst op Geleen betekent voor UNIS Flyers goede zaken voor een plek in de Final Four.

De wedstrijden aanstaande zaterdag is belangrijk om de tweede plek op de ranglijst te houden, vindt Nason: “Door de nederlaag in Herentals kunnen we ons geen misstappen meer veroorloven. Zaterdag zullen we de teleurstelling van ons afspelen. Als we verdedigend net zo spelen als in Geleen, dan heb ik alle vertrouwen in een goed resultaat.”

Tickets voor de wedstrijd zijn online te koop. Klik hier om ze te bestellen. De face-off is om 20:00 uur in Thialf.

Deel dit bericht