UNIS Flyers heeft Kevin Bruijsten toegevoegd aan de selectie. De ervaren aanvaller (36) zat dit seizoen zonder club, maar hij is topfit en traint per direct mee met het team van coach Mike Nason.

Kevin moet UNIS Flyers van de nodige ervaring voorzien. Hij speelde de afgelopen jaren met Tilburg Trappers in de Oberliga en was het vorige seizoen actief bij Moskitos Essen in diezelfde Oberliga. Daarvoor speelde hij twee seizoenen op het hoogste niveau in Frankrijk. Ook was Kevin jarenlang een vaste kracht in het Nederlands team waar hij ook een periode captain van was. Tussen 2005 en 2007 en tussen 2012 en 2014 was hij al eerder actief voor UNIS Flyers.

UNIS Flyers heeft één van de jongste teams in de BeNe League. Met Kevin Bruijsten in de selectie, hoopt UNIS Flyers een slag te slaan om meer ervaring toe te voegen en om het team zodoende verder te helpen. Kevin kijkt uit naar deze uitdaging. ,,Flyers heeft altijd een speciaal plekje voor mij. Mijn eerste indruk voelt als heel vertrouwd. Er zijn veel bekende gezichten en dezelfde mensen binnen de club als een aantal jaren geleden. Ik vind het erg leuk om in de laatste serie wedstrijden een boost te geven aan het team.”

Kevin Bruijsten (c) Nicolien Sijtsma

Kevin Bruijsten (c) Nicolien Sijtsema Fotografie

Kevin heeft in grote competities gespeeld. Die ervaring neemt hij mee naar UNIS Flyers. ,,Ik wil mijn ervaring graag over brengen aan de groep. Zowel binnen en buiten het ijs, maar ook in de kleedkamer. En hopelijk links en rechts een paar goals mee te pikken,” lacht hij.

De aanvaller is fit en kijkt er naar uit om weer op het ijs te staan. ,,Ik heb in de laatste paar maanden wel op het ijs gestaan en getraind, maar het ontbreekt dan aan het toeleven naar een wedstrijd. Maar ik heb zin om weer bij Flyers op het ijs te zijn. Ik heb altijd een goede ervaring met Heerenveen gehad. Ik voelde hier altijd de waardering van de fans. De vereniging en de organisatie staat als een huis. Dat geeft mij ook een goed gevoel als ik naar de ijsbaan ga,” besluit Kevin.

Tickets

Vanavond speelt UNIS Flyers in Thialf tegen Mechelen Golden Sharks. Face off is om 20.30 uur. Wil jij hier bij zijn? Bestel dan alvast je tickets online via Ticketpoint! Graag zien we jullie vanavond in Thialf! Tot dan!

Deel dit bericht