Frits Doop wil meespelen om de prijzen

Naar aanleiding van afgelopen seizoen won hij de prijs voor de meest ontwikkelde Nederlandse speler. Hoofdcoach Mike Nason complimenteerde hem met zijn verantwoordelijkheidsgevoel en ongekende drive en mentaliteit. Sinds seizoen 2018-2019 draagt deze Friese verdediger vol trots het shirt van UNIS Flyers. En ook aankomend seizoen is Frits Doop weer van de partij.

Het lijkt nog ver weg en de exacte vormgeving van de competitie is nog onbekend, maar Frits kijkt al vol goede moed uit naar volgend seizoen. “Ik heb er nu al heel veel zin in! Ik wil graag de progressie die ik vorig seizoen heb gemaakt doorzetten naar het nieuwe seizoen met als doel nog meer een vaste en dragende speler van UNIS Flyers te worden.” Frits verwacht samen met een saamhorig en goed gemotiveerd team weer mee te kunnen spelen om de prijzen.

“Als hecht team kunnen we elkaar steeds beter maken.”

Tot die tijd brengt Frits iedere dag een bezoek aan de sportschool. “Zo hou ik mijn kracht en conditie op pijl om topfit aan het seizoen te beginnen”. Verder staan er nog veel leuke dingen waaronder een vakantie naar Griekenland in de agenda en wordt er hard gewerkt bij de Verfmenger in Leeuwarden.

Goedlachse Lennart Vosmer surft naar volgend seizoen

Op dit moment heeft deze aanvaller uit eigen jeugd zijn schaatsen ingeruild voor een surfboard op Ameland, maar volgend seizoen zien we hem weer terug in Thialf! De altijd vrolijke Lennart Vosmer zagen we afgelopen seizoen steeds vaker het ijs betreden. “Mijn ambitie is om een belangrijke speler voor UNIS Flyers te worden.” Daarnaast is Lennart samen met Frits Doop en Tom Speel geselecteerd voor het WK U20.

“Af en toe moet ik dus een weekend naar vaste wal op even te hockeyen.”

Op Ameland zelf vermaakt Lennart zich deze zomer met het begeleiden van activiteiten zoals surfen, blokarten en raften. “En als ik weer thuis kom, wil ik het aankomende jaar mijn opleiding afronden.”

Selectie

Naast Lennart Vosmer en Frits Doop legde UNIS Flyers eerder Eef Gerritsen, Almer de Boer, Roope Nikkilä en Floris van Elten vast. In de komende weken krijgt de selectie verder vorm.

 

Deel dit bericht