Dit weekend staat er maar één wedstrijd op het programma van UNIS Flyers. Vanavond om 19.30 uur is de face-off tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers in Den Haag. Er mogen weer fans aanwezig zijn, en dus zal UNIS Flyers in De Uithof weer worden gesteund door trouwe supporters.

UNIS Flyers won vorig weekend van Mechelen Golden Sharks (8-3) en van Chiefs Leuven (5-0). Nason was blij met de twee winstpartijen. ,,Tegen Mechelen waren de eerste twee periodes niet goed. In de derde periode begonnen we wel goed te spelen en maakten we snel het verschil. Op bezoek bij Chiefs Leuven begonnen we sterk en namen we snel afstand, waarna we de wedstrijd professioneel uitspeelden,” blikt Nason terug.

Daarnaast kwam afgelopen week het goede nieuws dat er weer fans welkom zijn bij wedstrijden. Ook Mike Nason is daar blij mee. ,,Op momenten brengen zij de spelers extra energie. Ze zijn the seventh guy on the ice. Als de spelers een goede shift draaien, dan voel je dat aan de fans. Je hoort ze juichen en roepen. Dat maakt de spelers sterker. Het is mooi dat de fans terug zijn. En, het is fijn dat ik mezelf nie telke keer weer hoor, maar dat de fans mij overstemmen,” lacht Nason.

Vanavond gaat UNIS Flyers op bezoek in Den Haag. Vorig weekend kwam UltimAir Hijs Hokij niet in actie. ,,De wedstrijden tussen ons zijn altijd close, en meestal maar met één goal verschil. Het zijn duels waarin we aan elkaar gewaagd zijn en waarin fysiek wordt gespeeld. Er mag weer publiek bij, dus dat zorgt ook voor een extra impuls. Plus, we spelen tegen hen in de bekerfinale. Dat maakt het speciaal,” aldus Nason.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht