Vanavond om 20.00 uur speelt UNIS Flyers de laatste reguliere wedstrijd in de BeNe-League. Tegenstander is Mechelen Golden Sharks. Het team van coach Mike Nason is al verzekerd van de eerste plek in de BeNe-League. Mechelen Golden Sharks is in een hevige strijd verwikkeld met Zoetermeer Panters om de achtste plek in de BeNe-League: het laatste startbewijs voor deelname in de play-offs.

Vanavond 20.00 uur

UNIS Flyers’ coach Mike Nason verwacht een lastige wedstrijd. ,,We weten van Mechelen dat het een hard werkend team is. Ze kunnen het tegenstanders moeilijk maken in hun eigen ijshal. Wij moeten zorgen dat we ons eigen spel blijven spelen.” Eerder dit seizoen won UNIS Flyers met 9-2 van Mechelen Golden Sharks. Juha Kiilholma had met drie treffers een belangrijk aandeel in de zege. Bij Mechelen Golden Sharks speelt de huidige pointleader van de BeNe-League: Mike Robinson. Daarnaast zal de coach zich ongetwijfeld al met een schuin oog op de finale van het Nederlands kampioenschap richten. Immers, UNIS Flyers neemt het zondagmiddag op tegen Hijs Hokij Den Haag in Thialf om de felbegeerde Nederlandse titel.

Tickets finale

Zondagmiddag om 15.30 uur staat de finale om het Nederlands kampioenschap tussen UNIS Flyers en Cairox Hijs Den Haag op het programma. De finale wordt gespeeld in Thialf. De kaartverkoop voor de finale verloopt voortvarend. Wil jij bij de finale zijn? Bestel dan tickets via deze link. Let op: seizoenkaarthouders van UNIS Flyers hebben op vertoon van de seizoenkaart geen recht op toegang tot de finale. Ook zij zullen een ticket moeten kopen.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht