UNIS Flyers is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen gisteren officieel begonnen. De ploeg van Mike Nason en Jacco Landman maakte woensdagavond de eerste minuten op het ijs. In een anderhalf uur durende training werd er een onderlinge wedstrijd gespeeld. Vanavond en vrijdag traint de ploeg opnieuw. Zaterdag wordt het eerste oefenduel gespeeld.

Op Instagram is een impressievideo van de training van gisteravond te zien. Naast de reguliere BeNe-League spelers krijgen een aantal talenten de kans om zich te laten gelden. Aanstaande zaterdag oefent UNIS Flyers tegen Nederland U20 in Tilburg. Voor Nederland zullen Klem, Sikma en Collard uitkomen. Hun plekken worden ingenomen door spelers van het toekomstteam. Vanavond om 19:00 uur is de tweede ijstraining. Vrijdagavond traint de ploeg om 19:45 uur in Thialf.

Compleet

Alle spelers van het BeNe-League zijn vandaag in Heerenveen. De nieuwe verdedigers Todd Ratchford en Trevor Hunt komen in de loop van de dag aan vanuit Canada. Ook Wurm keert vandaag terug van zijn zomeradres. De drie spelers zullen naar verwachting vanavond aanwezig zijn bij de training. Het is nog niet zeker of ze ook zullen deelnemen aan de training of dat ze nog iets rust pakken door de lange reizen die ze hebben moeten maken.

Bestel nu jouw seizoenkaart!

Voor €150,- (volwassenen) bent u eigenaar van een seizoenkaart! Voor jeugd t/m de leeftijd van 17 jaar geldt een tarief van €60,-! Op Ticketpoint kunnen de seizoenskaart worden besteld. Direct bestellen? Klik dan gelijk hier!

 

 

Deel dit bericht