UNIS Flyers heeft het weekend goed afgesloten met een belangrijke winst op Snackpoint Eaters Limburg: 4-1. Vrijdagavond werd nog verloren in Den Haag, tegen Hijs Hokij (5-2). Echter revancheerde het team van coach Mike Nason een dag later in een volgepakt en sfeervol Thialf tegen de Limburgers. 

Henri Ruotsalainen scoorde twee keer tegen Snackpoint Eaters Limburg. Tijs Vreys zorgde voor de openingstreffer en Frankie Pucci kwam ook op het scorebord. Defense Viktor Nordemann was na afloop opgelucht. ,,Deze winst was heel nodig, vooral voor het moraal. We hebben een paar keer verloren. Dat was frustrerend, maar het is belangrijk om het hoofd omhoog te houden wanneer het even tegen zit. Dat hebben we binnen het team ook steeds tegen elkaar gezegd.”

,,Iedereen binnen het team is bij elkaar gebleven.  Tijdens een wedstrijd is het belangrijk dat we elkaar blijven aanmoedigen en steunen. Ook de jongens die in de bench staan. Dat kwam er vanavond heel goed uit,” blikt Viktor terug. UNIS Flyers was tegen Snackpoint Eaters Limburg erg actief en veel checks werden afgemaakt. ,,Een goede check geeft energie,” weet Viktor. ,,Dat laat zien dat er pit in zit. Wij hebben in ons team veel fysiek vermogen en dat zag je vanavond terug”.

De winst op Snackpoint Eaters Limburg is goed voor het zelfvertrouwen, vindt Viktor. ,,Dat is inderdaad heel belangrijk. Het is de eerste stap naar de stijgende lijn. En het is ook goed dat we deze winst thuis, in Thialf hebben gepakt. Het gaat om de big picture: hard blijven werken, dan komt het vanzelf. Vandaag pakken wij de winst. Dat is belangrijk,” besluit Viktor.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd UNIS Flyers – Snackpoint Eaters Limburg via FlyersLive.tv.

Benefietwedstrijd

Volgend weekend speelt UNIS Flyers zaterdagavond tegen Chiefs Leuven in Thialf (20.00 uur). Die wedstrijd staat in het teken van het goede doel Verbonden Stilte. UNIS Flyers speelt in speciaal ontworpen shirts die na afloop in de Business Club worden geveild voor de stichting Verbonden Stilte. Komende week zal UNIS Flyers op de website en social media kanalen meer informatie geven.

Wil je bij deze wedstrijd zijn? Bestel dan alvast je tickets via Ticketpoint! Tot zaterdag in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht