Het team van UNIS Flyers doet dit seizoen mee aan Movember. Een wereldwijde actie om aandacht te vragen voor de mannelijke gezondheid, waarbij extra aandacht is voor prostaat- en teelbalkanker maar ook voor psychische gezondheidsproblemen. Met deze actie wil het team donaties ophalen om zodoende niet alleen een bijdrage te leveren maar ook om aandacht te vragen voor dit goede doel!

Defense Lowie Vreys attendeerde op social media begin deze maand al deze actie. De welbekende snor – die bekend staat voor Movember – zal ook door velen gedragen worden deze maand. Iedereen kent ongetwijfeld een man in hun omgeving die te maken heeft, of heeft gehad, met teelbal- of prostaatkanker. Ook op het gebied van psychische aandoeningen heerst onder veel mannen nog een taboe. Het wordt vaak gezien als zwakte, waardoor hulp te laat komt. Om dit taboe te doorbreken is voorlichting en bewustwording erg belangrijk.

Met de opgebrachte donaties worden meerdere organisaties gesteund die zich gecommitteerd hebben aan Movember. Organisaties die onderzoek doen naar deze ziektes maar ook organisaties die de bewustwording willen creëren en voorlichting willen geven.

Het team van UNIS Flyers stelt allerlei prijzen beschikbaar onder de donateurs. Doe mee, dan maak jij kans op één van de volgende prijzen:
– Het wedstrijdshirt van Dave van den Bos, beschikbaar door lootjes te kopen bij de Supporters Vereniging. De volledige opbrengst gaat naar de fundraiser.

In de Business Club worden zaterdagavond, bij de wedstrijd van UNIS Flyers tegen Snackpoint Eaters Limburg, de volgende stukken geveild waarvan de opbrengst naar Movember gaat:
– Shirt van UNIS Flyers met alle handtekeningen van spelers;
– Drie gesigneerde caps van UNIS Flyers.

Doneren

Doneren kan via de speciale donatie-pagina van Movember, opgesteld door UNIS Flyers.

Namens Movember, namens het team van UNIS Flyers en namens de club: alvast ontzettend veel dank voor je donatie!

Deel dit bericht