Na anderhalve week zonder wedstrijd mag het team van coach Mike Nason vrijdag, 21 december eindelijk weer in de competitie aantreden. Tegenstander is Amsterdam Tigers. Het decor is vrijdagavond niet de eigen thuishaven Thialf, maar de Elfstedenhal in Leeuwarden. Face-off is om 20.30 uur.

UNIS Flyers waardeert hoe De Elfstedenhal en Leeuwarden Capitals meehelpen om zoveel mogelijk Heerenveens ijshockey door te laten gaan. Ongeacht de uitkomst van de tests die deze week in Thialf plaatsvinden, zal UNIS Flyers – Amsterdam Tigers in Leeuwarden worden gespeeld. Helaas biedt De Elfstedenhal niet evenveel ruimte voor toeschouwers als de ijshockeyhal in Thialf. Dat heeft een aantal consequenties.

Beperkt aantal tickets beschikbaar

Alle seizoenkaarthouders (normale + business tribune) van UNIS Flyers hebben uiteraard gewoon toegang tot deze wedstrijd in de Elfstedenhal. Dit betekent dat voor vrije verkoop aanzienlijk minder kaarten beschikbaar zijn dan normaal. De voorverkoop is gestart online. Klik hier.

Op het moment dat de laatste kaarten beschikbaar zijn, dan zullen we dit bericht updaten en ook het ook via social media delen. Indien beschikbaar, dan zal vrijdag de kassa geopend zijn.

Geen Flyers Live TV

Aanstaande vrijdag zal er geen uitzending van Flyers Live TV plaatsvinden, omdat de infrastructuur nog niet verplaatst kan worden om de uitzending mogelijk te maken.

Deel dit bericht