Zaterdagavond neemt UNIS Flyers het op tegen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. Wedstrijden tussen deze twee teams staan altijd garant voor veel spanning en vermaak. Het zijn de nummers twee (UNIS Flyers) en drie (Hijs Hokij) van de ranglijst in de BeNe-League.

Vorig weekend verloor UNIS Flyers van het Duitse Neuwied (4-2) voor de Inter Region Cup. ,,Buiten de vier minuten in de tweede periode, waarin ze drie goals maakten, hadden we redelijk de controle over de wedstrijd. Maar de goals kwamen niet gemakkelijk voor ons. Ik zag veel goede dingen, dus we kwamen niet negatief terug van die wedstrijd,” blikt coach Mike Nason terug. Hij zag zijn team een dag later met 4-0 winnen van Chiefs Leuven. ,,Wij waren wat vermoeid, omdat we erg laat uit Duitsland terug kwamen. Maar die wedstrijd hebben we uiteindelijk goed uitgespeeld.”

Deze week ging het vizier op UltimAir Hijs Hokij. Een ontmoeting met een bijzonder randje. Desondanks wil coach Mike Nason geen extra druk leggen op deze wedstrijd. ,,De volgende wedstrijd is de meest belangrijke. We willen als team ons ontwikkelen, beter worden. Straks komen ook de play-offs voor de halve finale beker eraan. Dat zijn de do or die wedstrijden,” blikt Nason vooruit.

Met Hijs Hokij ontmoet UNIS Flyers een tegenstander die ze door-en-door kennen. ,,We spelen vaak tegen ze, en elke keer is het een close game. Het wordt lastig. Wij moeten klaar zijn om te gaan. Maar dat zullen zij ook zijn. Ik verwacht een 50-50 wedstrijd,” besluit de coach.

Tickets

Deze wedstrijd wil je niet missen! Bestel hier alvast je tickets in de voorverkoop via VanPlan! De wedstrijd begint om 20.00 uur. Zien we jullie allemaal in Thialf zaterdagavond? Tot dan!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht