Een belangrijke week voor UNIS Flyers. Coach Mike Nason bereid zijn team voor op de bekerfinale van aanstaande zondag. Om 15.00 uur is de face-off tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers in De Uithof in Den Haag.

Afgelopen weekend verloor UNIS Flyers voor de BeNe-League op bezoek bij Den Haag (4-1). Desondanks heeft Mike Nason genoeg vertrouwen in aanstaande zondag. ,,We deden daar veel dingen goed. We zijn niet weggespeeld, maar door een paar persoonlijke fouten geven we goals weg. Dan wordt het lastig. We creëerden zelf genoeg kansen om ook tot scoren te komen,” blikt de coach terug.

,,We moeten mentaal klaar zijn voor de wedstrijd. Het is belangrijk om gewoon je ding te blijven doen. We hebben op die manier de finale bereikt, dus waarom zou je nu andere dingen gaan doen? Blijf jezelf en focus je op de wedstrijd. Dat is het meest belangrijke,” besluit Nason.

Tickets voor bekerfinale

Er zijn nog een paar tickets beschikbaar voor de bekerfinale aanstaande zondagmiddag in De Uithof. Wil je hierbij zijn, bestel je tickets vlug online! Dan zien we jou zondag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht