Voor UNIS Flyers was dit het laatste reguliere speelweekend in de BeNe-League. Alle wedstrijden zijn gespeeld en UNIS Flyers kan zich nu voorbereiden op de playoffs en het Nederlands kampioenschap komende week.

UNIS Flyers sloot het weekend af met een nederlaag bij HYC Herentals (5-2). Vrijdagavond pakte het team van coach Mike Nason nog de winst in Mechelen (6-2).

In Mechelen trok UNIS Flyers de wedstrijd in de derde periode naar zich toe en stelde daarmee de zege zeker. De zes goals kwamen van Kevin Bruijsten (2), Lowie Vreys (2), Tom Speel en Viktor Nordemann.

Op bezoek bij HYC Herentals kwam UNIS Flyers op 2-0 achterstand. Maar via Tijs Vreys en Jesse Barwell kwam UNIS Flyers weer terug. Echter nam HYC Herentals daarna afstand van UNIS Flyers en liep uit naar 5-2.

Voordat de playoffs van de BeNe League beginnen, maakt UNIS Flyers zich komende week eerst op voor het Nederlands kampioenschap. Woensdagavond is namelijk de halve finale.

Halve finale Nederlands kampioenschap – Tickets!

Woensdagavond 28 februari staat de halve finale van het Nederlands Kampioenschap op het programma. Dan gaat UNIS Flyers in Geleen de strijd aan met Snackpoint Eaters Limburg. De winnaar plaatst zich voor de finale zondagmiddag 3 maart 2024 in Den Haag. Wil jij er woensdagavond bij zijn? Bestel dan je tickets online via de website van Eaters Limburg.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht