Zondag introduceert UNIS Flyers Sunday Funday. Na afloop van de wedstrijd zullen meerdere DJ’s draaien in de Flyers Bar in Thialf. Het feest begint direct na afloop van de wedstrijd UNIS Flyers – Mechelen Golden Sharks en ook de spelers zullen daar aanwezig zijn. 

Meet & Greet

Om 17:00 uur speelt UNIS Flyers de BeNe-League wedstrijd tegen Mechelen Golden Sharks. Na afloop van de wedstrijd gaat het feest door in de Flyers Bar. Dit is de bar achter de zuidtribune in de ijshockeyhal. Nadat de spelers hebben uitgefietst, omgekleed en gegeten zullen ook zij nar de Flyers Bar komen voor een meet & greet. Dus volop kans om met hen op de foto te gaan of om handtekeningen te verzamelen!

Tickets

Voor de wedstrijd is de voorverkoop inmiddels begonnen. Bestellen kan online op de website van Van Plan. De kaarten voor volwassenen kosten €11,50 en voor kinderen t/m 17 jaar €5,-. Klik hier om tickets te bestellen.

Het tijdstip van 17:00 uur is ook ideaal om met het hele gezin naar de wedstrijd te komen. Lijkt je dat leuk, dan heeft UNIS Flyers daarvoor speciaal het Familiebundel concept voor slechts €25,-. Dit is een gemeenschappelijke entreekaart voor 2 volwassen + 2 kinderen t/m 17 jaar. Klik hier om de profiteren van het voordeel van de Familiebundel!

Deel dit bericht