UNIS Flyers speelt de halve finale van de playoffs in de BeNe-League, tegen UltimAir Hijs Hokij. In een best-of-three serie wordt uitgemaakt wie zich plaatst voor de finale. Vrijdagavond heeft UNIS Flyers de eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen in De Uithof in Den Haag. Zondagavond volgt wedstrijd twee om 19.00 uur in Thialf.

UNIS Flyers startte goed aan de wedstrijd en kwam al vlug op voorsprong via Roope Nikkilä. In de tweede periode kwam Hijs Hokij sterk terug tot 1-1 via Bjorn Willemse. In de slotperiode voerde UNIS Flyers weer de boventoon en kwam het via een powerplay goal van wederom Roope Nikkilä op voorsprong en liet dat niet meer los.

Zondagavond volgt wedstrijd twee in deze halve finale serie. Om 19.00 uur valt de puck in Thialf tussen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag. Valt dan al de beslissing? Of gaan we door naar de derde wedstrijd, die eventueel op dinsdagavond wordt gespeeld in Den Haag.

Tickets

Bestel alvast je tickets voor deze wedstrijd op zondagavond in Thialf. Hier wil je bij zijn! Een enorm spannende wedstrijd, waarin de beslissing in de halve finale kan vallen. Steun UNIS Flyers en moedig ze aan! Koop je tickets via VanPlan en sta zondagavond niet in de rij in Thialf. Tot zondagavond!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht