Thialf is zaterdagavond het decor voor de ontmoeting tussen UNIS Flyers en koploper Bulldogs Luik. Daarnaast is het weer voor het eerst in maanden dat Flyers fans naar Thialf kunnen komen om UNIS Flyers aan te moedigen. Komen jullie ook? Face-off is om 19.00 uur en reserveer alvast je tickets via VanPlan.

Na de winterbreak is UNIS Flyers nog ongeslagen. Die status wil het team graag behouden. Vorig weekend won UNIS Flyers op bezoek bij UltimAir Hijs Hokij met 4-2. ,,Ik was niet verrast met de overwinning,” blikt coach Mike Nason terug. ,,We hebben onszelf in de positie geplaatst dat we met zelfvertrouwen tegen hogergeplaatst teams spelen. Tegen Den Haag begonnen we nerveus, maar herstelden we goed. Ik merk dat spelers meer zelfvertrouwen krijgen en een goed gevoel krijgen. Die trend willen we graag doorzetten.”

Onder druk

Zowel zaterdag als zondag staan confrontaties met hogergeplaatste teams op het programma. Zaterdag tegen Bulldogs Luik in Thialf. Op zondag tegen HYC Herentals in België. ,,Ons doel is om de teams boven ons in de ranking, onder druk te houden. Tot nu toe gaat dat goed, en daar krijgen we vertrouwen van. Onze laatste wedstrijd tegen Luik verloren we met 2-1. Dat was heel close. Tussen winnen en verliezen zit soms een dunne lijn. We moeten de mindset hebben dat we ze kunnen verslaan,” vertelt Nason.

Zondag gaat UNIS Flyers op bezoek bij HYC Herentals. Ook een lastige wedstrijd, vindt Nason. ,,In Herentals is het altijd lastig spelen. Ze spelen heel offensief en onvoorspelbaar. We moeten ze zo ver als mogelijk weghouden van de goal, zodat ze zo weinig mogelijk kansen creëren.”

Fans terug

Zaterdagavond speelt UNIS Flyers weer voor het eerst in Thialf mét fans. Mike Nason kijkt uit naar dat moment. ,,Dat is natuurlijk heel prettig. Iedere sporter speelt graag voor fans. De jongens hebben er zin in en het zorgt voor een boost. Het is fijn om naast de fans ook familieleden en vrienden weer op de tribune te zien. Dat is ook belangrijk. Zij hebben het ook gemist om in Thialf onze wedstrijden te kijken.”

Tickets: UNIS Flyers vs. Bulldogs Luik

Wil jij dit moment niet missen? Om voor het eerst in maanden UNIS Flyers weer in actie te zien? Reserveer dan snel je tickets via VanPlan. Wedstrijd begint om 19.00 uur, maar houd rekening met een langere doorlooptijd bij de ingang. Kom dus op tijd. Door de maatregelen zijn er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, wees er daarom vlug bij! Check hieronder nog een keer de voorwaarden.

Voorwaarden

Voor het bezoeken van de wedstrijd gelden wel een aantal voorwaarden.

  • Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
  • Bij toegang tot de wedstrijden word je gevraagd een geldige QR-code te tonen (3G of gevaccineerd, herstel, of een PCR-test niet ouder dan 24 uur).
  • Een mondkapje is verplicht als je je in het stadion verplaatst.
  • Je krijgt een vaste zitplaats op de tribune. Op de zitplaats hoeft je geen mondkapje te dragen.

Wij wijzen iedereen op de eigen verantwoordelijkheid om goed om te gaan met de regels. Samen zorgen we ervoor dat publiek welkom blijft.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht