Het team van coach Mike Nason had twee oefenwedstrijden gepland staan, maar helaas gaat de wedstrijd tegen Chiefs Leuven (zaterdag) niet door. Zondagmiddag speelt UNIS Flyers een oefenwedstrijd in Thialf tegen Zoetermeer Panters. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur. Wedstrijdtickets kun je hier bestellen.

Vorig weekend speelde UNIS Flyers twee oefenwedstrijden in Duitsland tegen Oberliga-teams. Zowel tegen Crocodiles Hamburg (5-0) als tegen Hammer Eisbaeren (3-0) wist het team van coach Mike Nason niet de winst te pakken. Tegen Crocodiles Hamburg had UNIS Flyers een week eerder ook gespeeld, toen werd met 10-1 verloren. ,,Het tweede duel tegen Hamburg was beter,” blikt Nason terug. ,,Ik zag een betere team effort. Tegen Hammer Eisbaeren zaten we te veel in de penalty box, waardoor we niet in ons spel kwamen. In de derde periode vond ik ons beter. Maar offensief moeten we nog wat stappen zetten. In de trainingen hebben we daar nog geen nadruk op gelegd. Dat komt in de komende periode. Maar ik zie dat de puck beheersing en het samenspel per week beter gaat.

Den Edel

Hoofdcoach Mike Nason kon deze week een nieuw gezicht in zijn selectie bewonderen. Lars den Edel keerde na anderhalf jaar terug op het vertrouwde nest. Nason is blij met deze toevoeging. ,,Lars is een offensieve speler die we al goed kennen. Hij speelde ook in voorgaande seizoenen al in de powerplay. We weten wat we binnen halen. Lars brengt fysieke kracht met zich mee en kan zich in lastige situaties goed staande houden. Samen met Jasper (Nordemann, red.) weet hij zich goed te roeren rondom de goal, en de rebounds te pakken. Daarnaast denk ik dat Lars goed in dit team past,” vertelt Nason.

Zondag, Zoetermeer Panters

Zondag speelt UNIS Flyers om 18.00 uur tegen Zoetermeer Panters. Een fijne krachtmeting en een goede test voor de spelers, vindt Nason. ,,We spelen liever niet tegen Nederlandse teams, die we ook in de competitie treffen. Maar de Oberliga start al, en dus is Zoetermeer dan een prima tegenstander. De spelers krijgen de kans om zich te laten zien, en om een plek in de line-up te bemachtigen. Dan gaan wij de rollen invullen waarin de spelers succesvol kunnen zijn, zowel voor zichzelf als voor het team,” besluit Nason.

Wedstrijdtickets & seizoenkaarten

Wil je een losse wedstrijdticket voor de oefenwedstrijd tegen Zoetermeer Panters? Bestel die dan hier.

Wil je een vaste plek in Thialf komend seizoen, en bij alle wedstrijden aanwezig zijn? Bestel je seizoenkaart dan hier.

 

*****************************

Meer informatie over seizoenkaarten

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl.

Toegang tot alle thuiswedstrijden

Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de oefencampagne, bekercompetitie, in de BeNe-league als ook de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop, mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen

Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Bestel vandaag nog een seizoenkaart, de eerste 100 seizoenkaarthouders krijgen namelijk een UNIS Flyers merchandise artikel cadeau. Tot snel in Thialf!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht