Inmiddels is UNIS Flyers alweer een week in training en bereid coach Mike Nason zijn team voor op de start van het nieuwe seizoen. Zaterdagavond staat de tweede oefenwedstrijd voor UNIS Flyers op het programma. Om 20.00 uur komt ECW Sande naar Thialf.

Vorig weekend speelde UNIS Flyers de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. In Thialf werd met 2-4 verloren van Fuchse Duisburg. Het betekende een verliespartij met perspectief, want in de derde periode speelde UNIS Flyers een puike wedstrijd. Dat stemde coach Mike Nason ook positief.

Ron Berteling schaal

Zaterdagavond 23 september 2023 speelt UNIS Flyers voor de Ron Berteling schaal in Amsterdam. Tegenstander is landskampioen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. De wedstrijd begint om 19.00 uur! UNIS Flyers kan alle steun gebruiken! Mocht je nog geen ticket hebben gekocht, reserveer dan vlug jouw plek via Ticketpoint!

Seizoenkaarten

UNIS Flyers kan komend seizoen alweer rekenen op een flink aantal seizoenkaarthouders! Wil jij ook verzekert zijn van jouw eigen plek in Thialf, maar heb je nog geen seizoenkaart besteld? Doe dat dan vlug via Ticketpoint! Dan mis je geen enkele thuiswedstrijd van UNIS Flyers in zowel de BeNe-League als de Bekercompetitie en ben je erbij tijdens alle playoffs wedstrijden!

Zaterdagavond weer in Thialf!

Wil jij er zaterdagavond bij zijn in Thialf, als UNIS Flyers de tweede oefenwedstrijd speelt? Om 20.00 uur komt ECW Sande naar Thialf. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart, en jeugd t/m 17 jaar mag deze wedstrijd gratis bezoeken. Overige tickets kun je alvast reserveren via Ticketpoint! Tot zondag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht