UNIS Flyers zal zeven oefenwedstrijden gaan spelen ter voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Net zoals afgelopen seizoen zal de ploeg op trainingskamp gaan naar Herford in Duitsland. In Herford neemt UNIS Flyers deel aan de Dragons Cup.

De selectie komt eind augustus weer bij elkaar in Heerenveen en zullen zich dan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Gepland staan fitheidstesten en direct ook trainingen op het ijs. Het oefenprogramma is zo goed als rond met de optie dat er nog een extra oefenwedstrijd wordt ingepland. Op dit moment werken de spelers zowel individuele off-ice trainingen af als gemeenschappelijke trainingen in Thialf. Wil jij weten hoe ze trainen? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina!

Duitse tegenstanders

De oefenwedstrijden zijn allemaal tegen Duitse tegenstanders. In Herford doet UNIS Flyers wederom mee aan de Dragons Cup georganiseerd door Herforder Ice Dragons. Op vrijdag 6 september staat de wedstrijd Herforder Ice Dragons – UNIS Flyers om 20:30 uur gepland. Een dag later speelt UNIS Flyers tegen de andere deelnemer aan het toernooi: het Oberliga team van Saale Bulls. Tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

Op zaterdag 14 september speelt UNIS Flyers haar eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Tegenstander is dan opnieuw Herforder Ice Dragons. De ploeg geldt als één van de topploegen in de Regionalliga. Ook op zaterdag 21 september oefent UNIS Flyers in Thialf. De kampioen van Regionalliga Nord ECW Sande komt dan op bezoek.

Zondag 15 en 22 september staan wedstrijden gepland in Duitsland voor UNIS Flyers. Tegenstanders en locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Seizoenkaart voorverkoop van start

Profiteer alleen vandaag nog van de extra vroegboekkorting op de seizoenkaarten. Met deze early bird korting zijn de seizoenkaarten vandaag € 145 voor volwassenen en € 65 voor jeugd t/m 17 jaar. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook met korting het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht