In de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 heeft UNIS Flyers opnieuw een tegenstander aan het oefenprogramma toegevoegd. Naast de reeds bekende oefenwedstrijden tegen Duitse teams, oefent UNIS Flyers in de voorbereiding tegen Cairox Hijs Hokij Den Haag. 

Dragons Cup

In Herford neemt UNIS Flyers deel aan de Dragons Cup, georganiseerd door Herforder Ice Dragons. Het programma is als volgt:

Vrijdag 6 september 2019: Herforder Ice Dragons – UNIS Flyers

Zaterdag 7 september 2019: Saale Bulls – UNIS Flyers

In Thialf

Op zaterdag 14 september speelt UNIS Flyers haar eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Tegenstander is dan opnieuw Herforder Ice Dragons. De ploeg geldt als één van de topploegen in de Regionalliga. Ook op zaterdag 21 september oefent UNIS Flyers in Thialf. De kampioen van Regionalliga Nord ECW Sande komt dan op bezoek.

In Den Haag

Op zondag 15 september 2019, om 17.00 uur speelt UNIS Flyers een oefenwedstrijd tegen Cairox Hijs Hokij Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Uithof. Cairox Hijs Hokij speelt op zaterdag 21 september de wedstrijd om de Ron Berteling schaal tegen AHOUD Devils Nijmegen.

Bestel nu jouw seizoenkaart!

Kom jij UNIS Flyers volgend seizoen aanmoedigen in Thialf? Voor € 160 kun je volgend seizoen de wedstrijden van UNIS Flyers bezoeken in Thialf. Voor jeugd tot en met 17 jaar is een seizoenkaart € 70. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter Jord Hovenga

Deel dit bericht