Morgenavond staan in Thialf de bekerfinalisten UNIS Flyers en Nijmegen Devils opnieuw tegenover elkaar. Dit keer strijden beide ploegen voor een reguliere overwinning in de BeNe-League. Om 20:00 uur begint de wedstrijd. In verband met de verwachte drukte, raden wij aan om alvast tickets online te kopen!

De bekerwinst voor UNIS Flyers afgelopen woensdag heeft veel positieve publiciteit opgeleverd. Veel media waaronder de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, Omrop Fryslân en de NOS stonden uitgebreid stil bij de winst. Daarnaast bereikte UNIS Flyers op haar eigen sociale mediakanalen eveneens ontzettend veel fans.

Drukte

Komende zaterdag wordt topdrukte verwacht bij de wedstrijd in Thialf. Om zeker te zijn dat je op tijd binnen bent, raden we aan om alvast online tickets te kopen. Kom eveneens op tijd in verband met parkeren bij Thialf. Zowel voorafgaand als na afloop zal UNIS Flyers stil staan bij het winnen van de Nederlandse IJshockey Beker. De voltallige selectie zal na afloop van de wedstrijd naar de Flyersbar komen om daar de Beker te tonen aan alle fans.

Tickets

De wedstrijd UNIS Flyers – Nijmegen Devils begint zaterdagavond om 20:00 uur. Reguliere tickets kosten voor volwassenen €11,50 en voor jeugd t/m 17 jaar €5,- (excl. servicekosten). Klik hier om de tickets te bestellen. Wil je met twee volwassenen en twee kinderen komen, profiteer dan van het familiebundel voor €25,-.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht