UNIS Flyers pakte zondagmiddag in Den Haag het Nederlands kampioenschap door met 2-1 van UltimAir Hijs Hokij te winnen. Een ontzettende ontlading volgde. Onder het oog van een volgepakte Uithof pakte het team van coach Mike Nason het kampioenschap. Maar wat schreven de diverse media over dit kampioenschap?

Omrop Fryslân was in Den Haag en maakte een heel mooie (video)reportage, inclusief interviews met Dennis Sikma en Martijn Oosterwijk.

Leeuwarder Courant had een prachtig artikel en sprak na afloop met Brent Janssen, Lowie Vreys en Martijn Oosterwijk.

NOS maakte een indrukwekkende videoreportage over Brent Janssen.

GrootHeerenveen plaatste dit artikel met foto’s.

IJshockey Nederland maakte dit artikel met veel foto’s.

FaceOffNL schreef dit artikel met foto’s. En daarnaast video interviews met coach Mike Nason, Martijn Oosterwijk en Lars den Edel.

Playoffs BeNe League

Komend weekend start voor UNIS Flyers de play-offs voor het kampioenschap in de BeNe-League. De top 8 teams uit de ranking beginnen met de kwartfinale. De teams worden aan elkaar gekoppeld volgens het principe: nr 1 tegen nr 8, nr 2 tegen nr 7, nr 3 tegen nr 6 en nr 4 tegen nr 5. De kwartfinale bestaat uit een best-of-three.

Op dit moment is het nog niet bekend tegen wie UNIS Flyers in de kwartfinale speelt. Dinsdagavond speelt HYC Herentals nog tegen Mechelen Golden Sharks voor de reguliere competitie. Die uitslag is van invloed op de ranking voor UNIS Flyers. Na die wedstrijd is bekend hoe de ranking is geworden, en wordt bekend wie de tegenstander van UNIS Flyers wordt in de kwartfinale.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht