UNIS Flyers heeft gistermiddag het bericht ontvangen betreffende de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Deze twee wedstrijden won UNIS Flyers, maar de BeNe-League draaide deze wedstrijden om in een verliespartij wegens het opstellen van een illegal player.  

Gistermiddag werd bekend dat de tuchtcommissie heeft geoordeeld dat er géén sprake was van een illegal player en de oorspronkelijke uitslagen blijven gelden. Op 9 oktober 2021 won UNIS Flyers van UltimAir Hijs Hokij met 2-1 in Thialf. Die wedstrijd werd later in een 5-0 verlies geplaatst. Een week later pakte UNIS Flyers de winst in Geleen (3-7), maar ook deze wedstrijd werd omgezet naar een 5-0 verlies. Dit betekent dat UNIS Flyers alsnog zes punten mag bijschrijven in de ranking van de BeNe-League. Daarmee staat UNIS Flyers momenteel vierde op de ranglijst van de BeNe-League.

Hervatting competitie

Zaterdagavond hervat UNIS Flyers het seizoen. In de halve finale van de bekercompetitie ontmoet het team van coach Mike Nason Eaters Geleen in Thialf. Het betreft de tweede wedstrijd in een best-of-three serie. De eerste wedstrijd won UNIS Flyers na penaltyshots. Bij winst op Eaters Geleen zaterdagavond, plaatst UNIS Flyers zich voor de bekerfinale.

 

Deel dit bericht