Voor UNIS Flyers begint vanavond de playoffs voor de BeNe-League. In de kwartfinale speelt het team van Mike Nason tegen Snackpoint Eaters Limburg. In een best-of-three serie wordt uitgemaakt wie zich plaatst voor de halve finale.

Ondanks de twee verloren finales van afgelopen twee zondagen, is coach Mike Nason uitermate content. ,,De mindset die ik heb gezien, de ontwikkeling van het team, dat wordt elke week beter. Afgelopen zondag waren we weer beter dan de zondag daarvoor. We winnen aan zelfvertrouwen, we hebben betere puck-movement. We hadden een beter resultaat verdiend.”

Mike Nason heeft geen moeite om de knop om te zetten naar deze playoffs serie. ,,Je hebt ook geen keuze,” lacht Nason. ,,We praten over de afgelopen periode, en je weet wat er aan komt. En dat is de wedstrijd tegen Eaters. We hebben goed getraind. Dat geeft energie. De jongens hebben zelfvertrouwen.”

In 11stedenhal tegen Eaters

Vanavond speelt UNIS Flyers tegen Snackpoint Eaters Limburg in de 11stedenhal in Leeuwarden. UNIS Flyers is blij met deze oplossing, aangezien in Thialf niet kan worden gespeeld wegens festiviteiten rondom het afscheid van Ireen Wüst en Sven Kramer. ,,Eaters gaat alles geven wat ze hebben. Hun line-up wijzigt nogal er wedstrijd. Dus we weten niet wat we kunnen verwachten. Het enige waar we invloed op hebben is onszelf. Wij moeten voorbereid zijn. We are ready to go,” besluit Nason.

Geen tickets, wel livestream

De wedstrijd tegen Snackpoint Eaters Limburg begint om 20.30 uur. Helaas vindt er geen losse ticketverkoop plaats. Seizoenkaarthouders en business club leden hebben wel toegang tot deze wedstrijd in de 11stedenhal in Leeuwarden. UNIS Flyers verzorgt een livestream (via Flyerslive.tv), zodat de fans thuis vanaf de bank de wedstrijd kunnen volgen.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht