UNIS Flyers gaat komend weekend de strijd aan met Bulldogs Liège voor het kampioenschap in de BeNe-League! In een best-of-three serie wordt bepaald wie uiteindelijk de prijzenkast mag uitbreiden. Zaterdagavond (18.45 uur) is in Luik wedstrijd één. De tweede wedstrijd is zondagavond in Thialf, tijdstip 19.30 uur. Be there! Tickets vind je hier!

In de halve finale schakelde UNIS Flyers in twee wedstrijden Hijs Hokij Den Haag uit. Vooral de wedstrijd in Thialf (4-0 winst) was van hoog niveau. ,,We speelden een solide wedstrijd,” blikt coach Mike Nason terug. ,,Misschien speelden we wel onze beste wedstrijd van dit seizoen. Vanaf de eerste tot laatste minuut. We gaven niet op en maakten goede beslissingen voor het team. Dat willen we graag voortzetten.”

Zelfvertrouwen

De coach is trots op wat zijn team dit seizoen laat zien. ,,Om de groep zo te zien groeien en ontwikkelen, dat is erg belonend om te zien voor mij. Het begint altijd met hard werken en dan komt het geloof en zelfvertrouwen van ‘we kunnen dit’. De jongens hebben zichzelf in deze finale-positie gespeeld. Het is een kans om een prijs te pakken.”

‘Give it our best’

UNIS Flyers speelde al vier keer in de competitie tegen Bulldogs Liège. Twee keer werd verloren, maar de laatste twee wedstrijden werden gewonnen. ,,Dat geeft ons vertrouwen. Maar we hebben ook respect voor de tegenstander. Ik denk dat Bulldogs het meest gestructureerde team heeft, waar we dit seizoen tegen hebben gespeeld. Wij moeten er klaar voor zijn. We moeten er direct vol voor gaan en niet afwachtend zijn. We zijn er nu en we gaan alles geven wat er in ons zit. Give it our best and just go,” besluit Nason.

Bestel alvast je tickets!

De finale! Het gaat er nu écht om! Hier wil je bij zijn! Wil je zondagavond niet in de rij staan voor de kassa in Thialf? Bestel dan alvast je tickets online! Tickets voor jeugd (t/m 17 jaar) zijn € 6,50, voor volwassenen is de ticketprijs € 19,00. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart toegang tot deze wedstrijd. Dit wil je niet missen en moedig UNIS Flyers aan! Tot zondag!

*** Testen voor Toegang of een QR-code is niet nodig, aangezien iedereen een vaste plek heeft in het stadion.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht