Afgelopen weekend boekte UNIS Flyers twee winstpartijen in het eerste bekerweekend van dit seizoen. Dat gebeurde tegen UltimAir Hijs Hokij (2-1) en Snackpoint Eaters (3-7). Vanavond speelt UNIS Flyers thuis tegen Zoetermeer. Ben jij erbij? Bestel hier alvast je tickets!

Nerveus

Tegen Den Haag was UNIS Flyers in de eerste periode nog niet bij de les, vond Nason. ,,Den Haag controleerde toen de wedstrijd. Misschien waren wij nerveus. Het was de eerste echte thuiswedstrijd. Den Haag heeft meer ervaren spelers, dus misschien dat zij daar beter mee om gingen. Maar in de tweede en derde periode hebben wij de wedstrijd naar ons toe getrokken.”

Mentaliteit

Hoofdcoach Mike Nason is tevreden met de inzet van zijn ploeg, die hij zag vorig weekend. ,,Waar ik vooral heel blij mee ben is de ‘ik wil niet verliezen’-mentaliteit. Dat hadden we echt. Jezelf opofferen voor het team. Dan boek je als team succes,” blikt Nason terug. Ook zag hij veel verschillende spelers die goals maakten. ,,Dat is fijn. Het maakt niet uit of iemand 50 goals in één seizoen maakt, of dat je drie spelers hebt die 15 goals maken.”

Vizier op Zoetermeer

Vanavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf Zoetermeer Panters. Wedstrijd begint om 20.30 uur. Vorig weekend verloor Zoetermeer nipt van Geleen (4-5). ,,Ze waren misschien wel de betere tegen Geleen,” vertelt Nason, die de wedstrijd heeft bekeken. ,,Ze zijn een hardwerkend team en ze spelen goed georganiseerd. Ook geven ze weinig kansen weg. Voor de ranglijst zijn het belangrijke wedstrijden,” weet Nason.

In de voorbereiding op het seizoen won UNIS Flyers een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zoetermeer met 5-2. ,,Ze speelden toen in een andere samenstelling dan nu,” vertelt Nason. ,,Daarnaast is een wedstrijd in de voorbereiding anders dan in de bekercompetitie. Het gaat nu ergens om. De energie in de wedstrijd is nu anders. Het is aan ons om een goed gevolg te geven aan afgelopen weekend. Maar Zoetermeer is een lastige tegenstander. Wij winnen niet gemakkelijk van Zoetermeer. Het zijn vaak close games.”

Zaterdagavond 16 oktober, speelt UNIS Flyers de uitwedstrijd in Zoetermeer. Face-off: 20.00 uur.

Tickets

Moedig jij het team van Mike Nason vanavond aan, in hun wedstrijd tegen Zoetermeer Panters? Koop dan hier je tickets! De wedstrijd begint om 20.30 uur.

****************************************

Meer informatie over seizoenkaarten

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl.

Toegang tot alle thuiswedstrijden

Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de bekercompetitie, in de BeNe-league als ook de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop, mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen

Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht