Na een spannende halve finale serie tegen HYC Herentals voor de BeNe League Cup, speelt UNIS Flyers komend weekend de halve finale van de Nederlandse beker. UltimAir Hijs Hokij Den Haag is de tegenstander. Deze serie bestaat uit een best-of-three, waarbij Hijs Hokij het thuisvoordeel heeft.

Vanavond is game 1 in Den Haag (20.45 uur). Zaterdag is game 2 in Thialf (20.00 uur). Een eventuele game 3 is dinsdag (20.30 uur) in Den Haag.

Coach Mike Nason is tevreden over de ontwikkeling van zijn team. ,,Het team leert steeds beter hoe moeten omgaan met close games. Dat is ook een stukje ervaring. En dat helpt op belangrijke momenten in grote wedstrijden. De serie tegen Herentals liet die groei over drie wedstrijden goed zien. Slim spelen, beslissingen maken voor het teambelang,” vertelt Nason.

Dinsdagavond speelde zijn team de derde wedstrijd. Vrijdagavond staat UNIS Flyers weer op het ijs in en tegen Den Haag. Dat betekent weinig rust voor het team van Nason. ,,We zitten momenteel in de flow. We moeten door. Het is belangrijk om het energie-level hoog te houden en dat we klaar zijn voor de volgende serie.”

Tickets

Komend weekend opnieuw een zeer mooi affiche voor het team van UNIS Flyers. De halve finale van de Nederlandse beker. Ook deze serie gaat in een best-of-three. Vanavond is de eerste wedstrijd in Den Haag (20.45 uur). Zaterdagavond wedstrijd twee in Thialf (20.00 uur). UNIS Flyers kan alle support gebruiken, dus kom massaal naar Thialf om de ploeg aan te moedigen! Tickets koop je alvast via Ticketpoint! Be there!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht