De komende wedstrijden met UltimAir Hijs Hokij en Snackpoint Eaters Limburg zijn erg belangrijk voor UNIS Flyers, voor plaatsing in het Nederlands kampioenschap. 

Het Nederlands kampioenschap is als volgt opgesteld: het best-geplaatste Nederlandse team in de BeNe-League plaatst zich rechtstreeks voor de finale van het Nederlands kampioenschap. De nummer 2 en nummer 3 spelen onderling een halve finale over één wedstrijd. De winnaar van die halve finale plaatst zich ook voor de finale van het Nederlands kampioenschap.

In die halve finale heeft de nummer 2 het thuisvoordeel. Dat is dus nog een plek waarvoor UNIS Flyers zich gaat inzetten.

Het schema is als volgt

Halve finale wedstrijd: Woensdag 28 februari 2024, tijd en locatie nader te bepalen
Finale Nederlands kampioenschap: Zondag 3 maart 2024, 15.00 uur – locatie nader te bepalen

Tickets

Komend weekend speelt UNIS Flyers op vrijdagavond tegen UltimAir Hijs Hokij (vrijdagavond 20.45 uur) in Den Haag. Zaterdagavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf Snackpoint Eaters Limburg om 20.00 uur. UNIS Flyers kan alle steun van de fans gebruiken om tot een goed resultaat te komen, om zodoende de best mogelijke positie voor het Nederlands kampioenschap te bemachtigen.

Moedigen jullie UNIS Flyers zaterdagavond aan? Bestel dan nu alvast je tickets via Ticketpoint! Tot zaterdag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht