Het is UNIS Flyers niet gelukt om de Nederlandse bekerfinale te bereiken. In de halve finale strandde het team van coach Mike Nason op UltimAir Hijs Hokij. In een best-of-three serie wist UNIS Flyers één wedstrijd te winnen en Hijs Hokij twee.

Dinsdagavond moest de beslissing brengen in deze halve finale. Nadat UNIS Flyers vrijdagavond had gewonnen en Hijs Hokij zaterdagavond, was dinsdagavond de allesbeslissende wedstrijd.

Hijs Hokij nam in de eerste periode de leiding, maar in tweede periode kwam UNIS Flyers terug via goals van Jesse Barwell en Frankie Pucci. In de slotperiode kregen beide teams kansen om de 3-2 te maken. Hijs Hokij scoorde vijf minuten voor tijd, en in de resterende minuten kon UNIS Flyers niet meer de gelijkmaker produceren.

Wegens een interlandperiode zijn er komend weekend geen wedstrijden in de BeNe-League. UNIS Flyers hervat de BeNe-League vrijdagavond 22 december 2023 tegen HYC Herentals in Thialf.

Tickets

Moedig UNIS Flyers aan in hun wedstrijd tegen HYC Herentals! Tickets koop je alvast in de voorverkoop via Ticketpoint. Graag tot vrijdag, 22 december in Thialf!