Amper een paar dagen na de jaarwisseling staat UNIS Flyers weer op het ijs. Vrijdagavond (20.30 uur) speelt het team van coach Mike Nason tegen Chiefs Leuven in de BeNe-League. Een dag later reist UNIS Flyers af naar Tilburg voor een ontmoeting met Trappers Toekomstteam (16.45 uur).

De coach is benieuwd hoe zijn team zich manifesteert tegen Chiefs Leuven, die momenteel knap op een vierde plek in de ranking staat. ,,Chiefs heeft een hoop mensen verrast met hun goede spel en resultaten,” begint Mike Nason. ,,Ze brengen een goede werklust op het ijs. In hun eigen ijsarena doen ze het beter dan in uitwedstrijden, maar desondanks moeten we gewoon ons stinkende best blijven doen. We gaan van onze eigen kracht uit en de goede dingen laten zien.”

Terugkeer Van der Vossen

Chiefs Leuven is vanavond overigens niet op volle sterkte. Vorig weekend speelde de ploeg de halve finale van de beker van België tegen Bulldogs Liège. Aan het einde van de wedstrijd waren er onvriendelijkheden wat enkele schorsingen opleverde. ,,Ik weet dat vier spelers niet van de partij zijn,” vertelt Nason, die in zijn eigen selectie Niels van der Vossen zag terugkeren. ,,We zijn blij dat Niels er bij is. Hij voegt iets toe aan onze verdediging. Hij heeft prijzen met UNIS Flyers gewonnen, dus we zijn blij dat hij weer terug is.”

Trappers

Een dag later reist UNIS Flyers al vroeg naar Tilburg, want om 16.45 uur begint al de wedstrijd tegen Trappers Toekomstteam. ,,We hebben iets minder hersteltijd dan anders, maar we moeten klaar zijn om die wedstrijd te spelen. Het is niet de meest spannende pot, maar deze moet gespeeld worden,” is Nason helder. De ploeg bezet nog steeds de eerste plaats in de BeNe-League.

Na de wedstrijd op vrijdagavond tegen Chiefs Leuven is overigens de Flyers bar weer open met onze DJ’s en toasten we samen op een nieuw, sportief 2020!

Tickets

Wil je kaarten bestellen voor de wedstrijd tussen UNIS Flyers en Chiefs Leuven, vrijdagavond 3 januari 2020? Dat kan online via VanPlan. Er zijn zowel familiebundels als losse kaarten te koop. Wil je met twee volwassenen en twee kinderen naar de wedstrijd komen, klik dan hier om het voordelige familiebundel van €25,- te bestellen.  Ben je op zoek naar reguliere tickets klik dan hier om kaarten te bestellen voor volwassenen (€11,50) en jeugd t/m 17 jaar (€5,-).

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht