Het is UNIS Flyers niet gelukt om de winst te pakken in Thialf tegen regerend BeNe-League kampioen Bulldogs Liège. Na overtime trokken de Belgen de winst over de streep: 1-2. Frankie Pucci was trefzeker namens UNIS Flyers. 

Verdediger Wesley de Bruijn was teleurgesteld na afloop. Volgens hem zat er meer in voor UNIS Flyers. ,,De kansen zijn er wel,” oordeelde Wesley. ,,Al waren we bij momenten ook slordig in puckbezit. Bulldogs speelt op de counter, en daar hebben ze gebruik van gemaakt,” verzuchtte hij.

UNIS Flyers kwam in de eerste periode nog wel op voorsprong. Frankie Pucci rondde een prima aanval af. Pas halverwege de derde periode kwam Bulldogs Liège op gelijke hoogte. Daarvoor had UNIS Flyers de mogelijkheden om de stand naar 2-0 te brengen. Is het pech dat die tweede goal niet valt? ,,Tuurlijk, je dwingt geluk af. Maar je wint niet alleen op geluk. Dat maakt het lastig,” weet Wesley.

Bij de pakken neerzitten doet het team van UNIS Flyers niet. ,,Het is nooit leuk om te verliezen. Je speelt altijd om te winnen. Het is nu belangrijk dat we als groep bij elkaar blijven en het plezier in het ijshockey behouden. Dan gaan we de volgende keer weer vol er tegen aan,” besluit Wesley.

Bekijk hier de samenvatting van UNIS Flyers – Bulldogs Liège bij FlyersLive.tv.

Volgende wedstrijd

Volgend weekend speelt UNIS Flyers geen wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd is op vrijdagavond 9 februari 2024. Dan speelt UNIS Flyers de uitwedstrijd tegen UltimAir Hijs Hokij (20.30 uur). Zaterdag 10 februari 2024 speelt UNIS Flyers weer in Thialf. Tegenstander is dan Snackpoint Eaters Limburg. Die wedstrijd begint om 20.00 uur. Tickets kun je alvast aanschaffen via Ticketpoint!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht