UNIS Flyers start zaterdag het nieuwe seizoen met de bekercompetitie. De strijd tussen de vier Nederlandse teams (Heerenveen, Den Haag, Geleen en Zoetermeer) barst dan los wie uiteindelijk de Nederlandse beker wint. UNIS Flyers ontvangt zaterdagavond om 20.00 uur UltimAir Hijs Hokij in Thialf.

Hoofdcoach Mike Nason zag afgelopen week Riku Pitkänen op het ijs. Deze Finse 30-jarige aanvaller sluit aan bij de selectie. ,,Hij is een slimme, creatieve speler,” vertelt Nason. ,,Zijn betrokkenheid is goed. We moeten hem in ons spelsysteem krijgen en hij moet wat conditie opbouwen. Maar mijn eerste indruk is positief.”

Zaterdag: Den Haag

UNIS Flyers en UltimAir Hijs Hokij zijn al jaren concurrenten van elkaar, en staan met regelmaat in de finales tegenover elkaar. Het belooft dus een prachtige strijd te worden tussen twee ijshockeygrootmachten. Hoofdcoach Mike Nason is benieuwd naar de confrontatie met Den Haag. ,,We spelen al jaren tegen ze. Ook nu hebben we weer video’s van ze bekeken. Wij weten hoe ze spelen,” begint Nason.

,,Ik denk dat Hijs Hokij een hardwerkend team is, dat fysiek ijshockey speelt. Ze zijn sterk op de forecheck en hebben een goede powerplay. We moeten dus uit de strafbank blijven. Misschien zijn ze zelfs wel favoriet in de competitie dit jaar. Dit is één van de moeilijkste wedstrijden, maar voor ons een mooie krachtmeting om te zien hoe ver we zijn,” zet Nason uiteen.

Zondag: Geleen

Zaterdagavond om 20.00 uur is de wedstrijd in Thialf tegen Den Haag. Een dag later speelt UNIS Flyers de uitwedstrijd tegen Geleen. Face-off is om 19.00 uur in Geleen. ,,Het team van Geleen zit altijd vol energie. Ze speelden afgelopen weekend tegen Den Haag een oefenwedstrijd. Die verloren ze nipt. Wij moeten goed voorbereid zijn. De fans van Geleen zijn luidruchtig, plus het is hun eerste thuiswedstrijd. Daar moeten we goed mee omgaan,” besluit Nason.

Tickets

Moedig jij het team van Mike Nason zaterdagavond aan, in hun wedstrijd tegen UltimAir Hijs Hokij? Koop dan hier je tickets! Wedstrijd start om 20.00 uur.

****************************************

Meer informatie over seizoenkaarten

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl.

Toegang tot alle thuiswedstrijden

Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de oefencampagne, bekercompetitie, in de BeNe-league als ook de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop, mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen

Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Bestel vandaag nog een seizoenkaart, de eerste 100 seizoenkaarthouders krijgen namelijk een UNIS Flyers merchandise artikel cadeau. Tot snel in Thialf!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht