UNIS Flyers verloor afgelopen weekend twee keer met grote cijfers. Op zaterdag nam EG Diez Limburg de winst mee naar huis (4-8), terwijl op zondag Snackpoint Eaters Limburg in Geleen de sterkste bleek: 7-1.

Zaterdagavond in Thialf moest UNIS Flyers zich gewonnen geven tegenover een effectief EG Diez Limburg. UNIS Flyers kreeg ook de nodige kansen om de score verder uit te breiden, maar Diez had het vizier wat scherper afgesteld. Dat resulteerde uiteindelijk in een 4-8 eindstand. Een grote nederlaag voor het team van coach Mike Nason.

De vier doelpuntenmakers aan UNIS Flyers zijde waren Jesse Barwell (twee keer), Ernesto Klem en Frankie Pucci. Het betekende voor UNIS Flyers de eerste competitienederlaag van het seizoen.

Een dag later ging het team van coach Nason op bezoek bij Snackpoint Eaters Limburg. In Geleen keek UNIS Flyers na één periode tegen een achterstand aan: 1-0. In de tweede periode namen de Limburgers meer afstand: 4-0. In de slotperiode lukte het UNIS Flyers niet meer om aansluiting te vinden en verloor het uiteindelijk met 7-1. De enige Flyers-treffer kwam op naam van Jasper Nordemann.

Volgende speelronde

Volgend weekend heeft UNIS Flyers de kans om zich te revancheren van de twee nederlagen. Vrijdagavond gaat UNIS Flyers op bezoek bij EC Die Bären, in Neuwied (20.00 uur). Een dag later komt Chiefs Leuven naar Thialf (20.00 uur).

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht