Verdediger Trevor Hunt is benoemd dat nieuwe captain van UNIS Flyers. Hij volgt hiermee Tony Demelinne op die zijn carrière afgelopen zomer beëindigde. Hunt wordt geassisteerd door aanvallers Brent Janssen en Adam Bezák.

Het afgelopen seizoen keerde Trevor Hunt terug naar Heerenveen. Hij speelde vijf seizoenen voor HYC Herentals en was daar ook een tijdlang aanvoerder van ploeg. In 2012-2013 speelde Hunt ook voor UNIS Flyers. Na het stoppen van Tony Demelinne kwam het aanvoerderschap vrij en is Hunt gevraagd om de captain van UNIS Flyers te worden.

Grote eer

“Voor mij is het een grote eer dat ik de ‘C’ mag dragen namens UNIS Flyers dit seizoen”, reageert Hunt op Flyers Live TV. In hetzelfde interview zegt hij uit te zien naar het seizoen en is hij positief gestemd over de kansen van UNIS Flyers. Bekijk het volledige interview op Facebook.

Aanvallers Brent Janssen en Adam Bezák zullen Trevor Hunt komend seizoen gaan assisteren. Beide spelers dragen daarom de ‘A’ op hun borst. Janssen is de afgelopen seizoen ook assistent captain geweest. Voor Bezák is het een nieuwe rol in het team.

Tickets

Vanavond om 20:00 uur speelt UNIS Flyers thuis tegen Herford Ice Dragons. Het is de derde oefenduel voor de ploeg in de voorbereiding. Seizoenkaarthouders en jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang. Er zijn ook losse tickets te koop aan de kassa of online. Bestellen kan hier.

Deel dit bericht