Zondagmiddag 1 maart 2020, 15.30 uur staat in menig agenda van ijshockeyliefhebbers rood omcirkelt. Vooral fans van UNIS Flyers kijken uit naar de finale van het Nederlands kampioenschap, dat in hun eigen Thialf wordt gespeeld. Tegenstander is Hijs Hokij Den Haag. 

Niet alleen supporters hebben zin in deze wedstrijd. Ook de spelers van UNIS Flyers kijken reikhalzend uit naar deze schitterende wedstrijd. Trevor Hunt, captain van UNIS Flyers kan niet wachten tot het zondagmiddag is. ,,Ik ben erg enthousiast voor de wedstrijd van zondag. Wij hebben onszelf in een goede positie geplaatst, zodat we deze wedstrijd in ons eigen stadion mogen spelen. Ik kijk er erg naar uit om de steun van onze supporters te voelen tijdens deze wedstrijd. Hopelijk is Thialf zondagmiddag volgepakt met de beste fans in de competitie: Flyers fans!”

Tickets finale

Kom jij zondagmiddag Trevor Hunt en zijn teamgenoten steunen in hun strijd voor het Nederlands kampioenschap? Haal dan vlug je tickets via deze link. Zondagmiddag 2 maart om 15.30 uur valt de puck tussen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag. Inzet: het Nederlands kampioenschap. Let op: seizoenkaarthouders van UNIS Flyers hebben op vertoon van de seizoenkaart geen recht op toegang tot de finale. Ook zij zullen een ticket moeten kopen.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht